Monday, January 18, 2021
Home Lajme Masat e reja pensionistët mund të dalin në këto dy orare

Masat e reja pensionistët mund të dalin në këto dy orare

Qeveria e Kosovës në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë pritet që shumë shpejtë të dalin me masa të reja kundër koronavirusit.

Masa të reja pritet të ketë edhe për personat që janë mbi 65 vjeç. Me masat e reja, pritet që personave mbi moshën 65 vjeçare të iu lejohet dalja jashtë shtëpisë vetëm gjatë orarit 6:00-10:00 dhe 16:00-19:00, ndërkaq jashtë këtij orari mund të dalin vetëm për nevoja emergjente dhe shëndetësore duke e dëshmuar me dokument përkatës nevojën për dalje jashtë këtij orari tek organi kompetent kontrollues.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MË tË popullarizuara

komentet e fundit